Феникс555 дооел  е официјален претставник на германскиот концерн FÖRCH. Ние нудиме над 40,000 артикли и ја покриваме територијата на Р.Македонија Нашите клиенти добиваат 24 часовна  телефонска поддршка и сервис.

FÖRCH има над 100.000 клиенти во повеќе од 50 држави. Ние сме успешни на меѓународниот пазар благодарение на професионални висококвалитетни артикли произведени во Германија и одличен продажен и логистички тим.
Добродојдовте во  FÖRCH.
Главна За нас Услуги Продукти Новости Контакт
Автомобили
Градежништво
Металургија
Индустриски сервис
Продукт Каталог
Каталог на производи од
FÖRCH
Погледнете внатре, можеби
ќе го пронајдете тоа што го
барате.
FÖRCH International
Не има во повеќе од 50
земји низ светот.
Меѓународна мрежа
Новости
FÖRCH & 1899 Hoffenheim
Со заеднички сили до врвни
резултати.
Веруваме во потенцијалот
што  го имаме.


www.fenix555.mk | All Rights Reserved 2013 © | developed by dRAiVe |