Главна За нас Услуги Продукти Новости Контакт
Доколку имате било какви дополнителни прашања поврзани со производите на
FÖRCH слободно контактирајте не:  


Феникс555 дооел
Ул. Кнез Трпимир бр.13
1000 Скопје, Република Македонија

Тел:   +389(0)2 3060363
Факс: +389(0)2 3060363

е-mail. info@fenix555.mk
www.fenix555.mk

Продукт Каталог
Каталог на производи од
FÖRCH
Погледнете внатре, можеби
ќе го пронајдете тоа што го
барате.
Theo Förch GmbH & Co. KG
Theo-Förch-Straße 11-15
74196 NEUENSTADT

Show on map

Phone +49 7139 95-358
Fax +49 7139-293

Email info@foerch.com
Internet www.foerch.com
Контактирајте не
Ова е Theo Förch
Меѓународна мрежа
FÖRCH International
Не има во повеќе од 50
земји низ светот.
FÖRCH има годишен обрт
од 300 мил.Евра,  2.100
вработени, 1.300 во услуга
и сервис, 17 компании како
и 20  ќерки компании

    Automotive trade
    Construction trade
    Metal trade
    Industrial maintenance


Главна / Контакт /


www.fenix555.mk | All Rights Reserved 2013 © | developed by dRAiVe |